Open Dag en nieuwe Lentecursus!

Op 13 april houden we de jaarlijkse Open Dag. En vanaf mei gaan we weer van start met de Lentecursus. Onze Open Dag en Lentecursus zijn een leuke en vrijblijvende manier om kennis te maken met de roeisport.

Roeien is een heel gezonde sport voor jong en oud. In de buitenlucht werk je aan je conditie en spierkracht. Teamwork en de juiste techniek zijn belangrijk om jouw boot soepel door het water te doen glijden.

Ben je benieuwd of deze sport bij je past? Bezoek dan onze Open Dag op zaterdag 13 april tussen 10.00 en 14.00 uur. Tijdens de open dag krijg je een rondleiding door het verenigingsgebouw en beantwoorden enthousiaste leden graag jouw vragen. Wil je direct de uitdaging aangaan om in de roeiboot te stappen, draag dan gemakkelijke kleding en liefst niet te brede sportschoenen (bijv. waterschoenen of ouderwetse gymschoenen).

Tijdens de Open Dag kan je je direct aanmelden voor de lentecursus. Tijdens 8 lessen van 1,5 uur leer je de beginselen van het roeien. Je doet dit samen met anderen in jouw leeftijdscategorie. De kosten voor deze introductiecursus bedragen 65 euro (voor studenten 55 euro). Besluit je daarna om lid te worden, dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op de contributie voor het eerste jaar.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel dan naar 06-83778160 of stuur een email naar info@rv-iris.nl.

Deel dit bericht .....

Iris Nieuwsflits

Wil je een email ontvangen als er een nieuw nieuwsbericht geplaatst is op deze website? Meld je dan aan voor de ‘nieuwsflits’.

Roeivereniging Iris

Verenigingsondersteuning

Scroll naar boven

Geef je opmerkingen, verbeterpunten of complimenten door aan de communicatiecommissie. Bedankt!

Open Dag

13 april - van 10 tot 14 uur