De website in een nieuw jasje

Het is je vast opgevallen… we hebben onze website vernieuwd.

Waarom eigenlijk?
De vorige functioneerde toch ook? Jazeker, de belangrijkste functies voor leden zoals afschrijven, leden zoeken of schade melden werkten prima op de vorige website. Daarom verandert er aan dat gedeelte van de website ook weinig. De Homepage heeft echter een volledig nieuwe look gekregen en de belangrijkste informatie (voorheen voornamelijk in pdf-bijlagen opgenomen), vind je nu terug op aparte informatiepagina’s. Daarmee wordt het makkelijker om de informatie te lezen op mobiele telefoons. Ook is het eenvoudiger om specifieke informatie te vinden en de informatie up-to-date te houden.

Met het nieuwe design in Iris kleuren en het gebruik van veel mooie foto’s en video’s laten we op de website zien wat voor roeivereniging we zijn: levendig, gastvrij, met actieve en betrokken leden. Uiteraard hopen we hiermee ook potentiële nieuwe leden enthousiast te maken wanneer ze onze gloednieuwe “lid worden” pagina bezoeken.

Feedback
We hebben ons uiterste best gedaan de informatie zo goed mogelijk om te zetten en hopen dat alles voor zich spreekt. Mocht je desondanks toch tegen iets aanlopen, laat het ons weten via de “FEEDBACK” knop op de website. Ook als je jezelf prominent in beeld ziet op een foto en daar bezwaar tegen hebt, mag je het laten weten. Dan zullen we de foto vervangen.

Tips
Voor het gebruik van de website hebben we nog twee tips:

A) Het stoplicht bovenaan de nieuwe Homepagina

Dit stoplicht is identiek aan het stoplicht op de pagina “afschrijven”. Wil je de toelichting lezen, click of tap dan eerst op het !-icoon naast het stoplicht. Je ziet dan een slider in beeld komen. Hover of tap dan opnieuw over/op het stoplicht en de toelichting verschijnt.

B) Ledenpagina’s

De pagina’s waarvoor moet worden ingelogd om bijv. de boten af te schrijven of schade te melden, blijven zoals ze zijn (in E-captain). Je bereikt ze via het menu.

Wanneer je op deze pagina’s land, zul je in eerste instantie nog het “oude” menu zien.
We willen dit na de live-gang aanpassen zodat je ook in het leden gedeelte makkelijk je weg vindt en weer eenvoudig terug kunt naar het nieuwe gedeelte. Misschien neemt dat wat extra tijd in beslag en daarvoor vragen we jullie begrip.

Veel plezier met het verkennen van de website!

De communicatiecommissie

Deel dit bericht .....

Iris Nieuwsflits

Wil je een email ontvangen als er een nieuw nieuwsbericht geplaatst is op deze website? Meld je dan aan voor de ‘nieuwsflits’.

Roeivereniging Iris

Verenigingsondersteuning

Scroll naar boven

Geef je opmerkingen, verbeterpunten of complimenten door aan de communicatiecommissie. Bedankt!

Open Dag

13 april - van 10 tot 14 uur