Veel belangstelling voor Iris bloemen mozaïek

Van woensdagavond t/m vrijdagavond is continu gewerkt aan het mozaïek. Meer dan 10.000 bloemen zijn opgeprikt uit wel 11 kratten. Circa 30 enthousiaste helpers hebben hun bijdrage geleverd, van enkele minuten tot meerdere uren. Niet alleen leden, maar ook de kinderen en echtgenoten van … (speciale dank aan Hanneke, Anna en Dick).

Het resultaat was ook dit jaar weer een schitterend kunstwerk. De jury wist het te waarderen met de 12e plaats van 19 deelnemers in de categorie “standaard fijnsteek mozaïek”.

Waar we minder van onder de indruk waren, was het feit dat vandalen ons kunstwerk in de nacht van zaterdag op zondag hebben vernield. De vroege vogels troffen het zondagochtend met een groot gat in het midden aan. Heel triest! Met behulp van tape en hyacintennagels is het zo goed mogelijk hersteld. Door de publiciteit hierover kreeg het mozaïek zondag extra veel belangstelling, maar uiteraard hopen we dat deze vernielzucht zich niet herhaalt. Gelukkig hebben we voldoende foto’s van het ongeschonden beeld van de skiffeuse.

Deel dit bericht .....

Iris Nieuwsflits

Wil je een email ontvangen als er een nieuw nieuwsbericht geplaatst is op deze website? Meld je dan aan voor de ‘nieuwsflits’.

Roeivereniging Iris

Verenigingsondersteuning

Scroll naar boven

Geef je opmerkingen, verbeterpunten of complimenten door aan de communicatiecommissie. Bedankt!

Open Dag

13 april - van 10 tot 14 uur