Toertocht in dubbelacht van Purmerendse roeivereniging De Where

Zondag 13 augustus, om 10:30 zetten we met twee auto’s koers richting Purmerend. Bij roeivereniging De Where werden we hartelijk ontvangen met verse koffie en een punt vlaai. Voor Marleen en Hans was het weer een klein beetje thuiskomen. Zij hebben elkaar daar ontmoet en er ook jaren lang geroeid.

De acht naar buiten brengen en in het water leggen, was wel een klus, maar het ging vlotjes. Marleen had de stuurtouwtjes stevig in handen en via de intercom aan boord kwamen de strakke commando’s luid en duidelijk over. Acht roeiers en zestien riemen, een hele toer om dat continu gelijk te houden met ook nog eens een goede balans. Toch ging het lang niet slecht. De 22,5 kilometers gleden gladjes onder de boot door.

Toen de 18 meter lange boot weer in de loods lag, sloten we deze mooie en gezellige dag af met een drankje en een bitterballetje in de soos. Met dank aam René Otsen van De Where voor de goede zorgen was de tocht een hele mooie ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!

Marleen, Rutger, Pim, Lisette, Hans, Wim, Angela, Plonia en Hanneke

Deel dit bericht .....

Iris Nieuwsflits

Wil je een email ontvangen als er een nieuw nieuwsbericht geplaatst is op deze website? Meld je dan aan voor de ‘nieuwsflits’.

Roeivereniging Iris

Verenigingsondersteuning

Scroll naar boven

Geef je opmerkingen, verbeterpunten of complimenten door aan de communicatiecommissie. Bedankt!

Open Dag

13 april - van 10 tot 14 uur