Lentemarathon voor gasten

In maart werd de Iris Lentemarathon maar liefst twee keer geroeid. Op 4 maart hadden Iris leden de gelegenheid de tocht te roeien terwijl 18 maart gereserveerd was voor gasten.

Op 18 maart kwamen teams uit heel Nederland naar Lisse om te genieten van het prachtige roeiwater in onze regio. Ongeveer 100 roeiers verdeeld over 25 boten deden mee. De deelnemers van de verschillende verenigingen uit o.a. Assen, Amersfoort, Gouda, Den Haag, Voorne – Putten, Delft, Alphen a.d. Rijn, Leidschendam en Rotterdam hebben onder gunstige weersomstandigheden een tocht van 51 km geroeid. Zij konden genieten van de Kagerplassen, Zuid-Hollandse polders, de binnenstad van Leiden en de al gedeeltelijk in bloei staande bollenvelden. Via de Lisserbeek, achterlangs de Keukenhof en onder de gerenoveerde Lisserbrug keerden zij weer terug naar de roeivereniging aan de Greveling. Daar werden ze onthaald met een zelfgebrouwen Iris Kruidenbitter en een zakje met Iris bloembolletjes. Voldaan en onder de indruk van de afwisselende route, de prachtige omgeving, de vele molens en de ontluikende natuur werd er gezamenlijk afgesloten met een Indische maaltijd.

Deel dit bericht .....

Iris Nieuwsflits

Wil je een email ontvangen als er een nieuw nieuwsbericht geplaatst is op deze website? Meld je dan aan voor de ‘nieuwsflits’.

Roeivereniging Iris

Verenigingsondersteuning

Scroll naar boven

Geef je opmerkingen, verbeterpunten of complimenten door aan de communicatiecommissie. Bedankt!

Open Dag

13 april - van 10 tot 14 uur