Koning Wintertocht

Een roeitocht door de grachten van Amsterdam. Met 15 roeicollega’s van RV Iris hebben we, verdeeld in 3 teams, hieraan meegedaan. Elk team kreeg een C4 toegewezen waar we de uitdagende tocht mee konden roeien. Uitdagend waren eigenlijk met name de weersomstandigheden. Harde regen en veel wind speelde ons parten. Gelukkig hadden we in de grachten niet veel last van de wind. In de stad is het namelijk best beschut.

Amsterdam bekijken vanaf het water is natuurlijk een feest en de organisatie had een super leuke route bedacht. Over de Amstel, langs Artis, koffiepauze bij Hanneke’s Boom, langs Nemo, voorbij het scheepvaartmuseum, onder de Universiteit van Amsterdam door en door de binnenstad langs het Rijksmuseum. In één woord prachtig. Het matige weer was snel vergeten.

De tocht eindigde bij Roeivereniging de Amstel in de sociëteit. Hier konden we opwarmen bij een overheerlijke mosterdsoep, broodjes en veel gezelligheid. Omdat onze roeiclub uit supergezellige, allemaal erg verschillende maar ook eensgezinde mensen bestaat, zijn onze uitstapjes altijd super leuk. We lachen wat af! Kortom we zijn weer een mooie ervaring rijker!Met vriendelijke roeigroet, Eric van de Heisteeg 

Deel dit bericht .....

Iris Nieuwsflits

Wil je een email ontvangen als er een nieuw nieuwsbericht geplaatst is op deze website? Meld je dan aan voor de ‘nieuwsflits’.

Roeivereniging Iris

Verenigingsondersteuning

Scroll naar boven

Geef je opmerkingen, verbeterpunten of complimenten door aan de communicatiecommissie. Bedankt!

Open Dag

13 april - van 10 tot 14 uur