In Memoriam Janny Dijkstra 

Na twee weken van onzekerheid ontvingen wij woensdag 6 december het droevige bericht dat ons roeimaatje Janny Dijkstra op veel te jonge leeftijd is overleden.

Janny roeide al jaren met veel plezier op onder andere dinsdag- en woensdagmorgen. Roeien in de skiff vond Janny het allerleukst. Ze was ons met haar lange halen altijd ver vooruit. Maar ook de gezelligheid in een meermansboot wilde zij niet missen. Ons motto “Niet lullen, maar scullen” was voor Janny soms een uitdaging. Janny heeft twee keer aan de Elfsteden Roeimarathon meegedaan en daarnaast heeft zij verschillende andere marathons en toertochten geroeid.

Janny was echt een verenigingsmens. Zij was bij onze club een actief en zeer betrokken lid. Ook bij atletiekvereniging de Spartaan was zij jarenlang actief. Janny wist haar werk in de zorg met onregelmatige diensten altijd vol enthousiasme te combineren met haar sportieve activiteiten en het vrijwilligerswerk bij beide verenigingen.

Wij zullen ons Janny blijven herinneren als een warm, betrokken, sportief en goedlachs roeimaatje.

Deel dit bericht .....

Iris Nieuwsflits

Wil je een email ontvangen als er een nieuw nieuwsbericht geplaatst is op deze website? Meld je dan aan voor de ‘nieuwsflits’.

Roeivereniging Iris

Verenigingsondersteuning

Scroll naar boven

Geef je opmerkingen, verbeterpunten of complimenten door aan de communicatiecommissie. Bedankt!

Open Dag

13 april - van 10 tot 14 uur