In het zonnetje gezet: Marike en Mariëtte

Hoewel de zon de afgelopen dagen niet vaak te zien was, scheen zij uitbundig tijdens de Algemene Ledenvergadering.

Marike Kop kreeg de Waarderingsspeld van de gemeente Lisse uitgereikt door wethouder Riet Austie. Waarderingsspelden worden toegekend aan mensen die zich veel en op een bijzondere manier inzetten voor Lisse. Marike heeft zich sinds de oprichting van onze roeivereniging in 2009 als vrijwilligster ingezet en doet dat met enorm veel energie en toewijding. Ze beheert het ledenbestand, geeft roeilessen, draait bardiensten en coördineert activiteiten en vrijwilligers. Ook was ze de afgelopen jaren bestuurslid. Als blijk van waardering voor Marikes inzet, was de wethouder naar RV-Iris gekomen om de speld uit te reiken. Voor Marike bleek dit een grote verrassing. Blij met de persoonlijke waardering, zag de speld ook als een een “mooie PR-mogelijkheid voor de vereniging”. Inmiddels heeft deze feestelijke uitreiking al in diverse lokale media gestaan.

Iets later op de avond was er een tweede officieel moment: Mariëtte Dijkstra-Haverkate werd tot Lid van Verdienste benoemd. Voorzitter Kor van Hateren reikte een mooie bos bloemen uit, waarna Mariëtte’s naamplaatje aan het bord voor ereleden en leden van verdienste werd toegevoegd. Mariëtte heeft zich de afgelopen jaren verdienstelijk gemaakt door haar inzet voor de jeugd. Drie maal per week coacht ze de wedstrijdjeugd en ook begeleidt ze de jongeren tijdens wedstrijden in binnen- en buitenland. Dankzij haar inzet komen de jonge talenten van onze vereniging tot bloei en kunnen zij zich inmiddels meten met de nationale roeitop.

Marike en Mariëtte: enorm veel dank voor jullie inzet!

Deel dit bericht .....

Iris Nieuwsflits

Wil je een email ontvangen als er een nieuw nieuwsbericht geplaatst is op deze website? Meld je dan aan voor de ‘nieuwsflits’.

Roeivereniging Iris

Verenigingsondersteuning

Scroll naar boven

Geef je opmerkingen, verbeterpunten of complimenten door aan de communicatiecommissie. Bedankt!

Open Dag

13 april - van 10 tot 14 uur