Geslaagde Open Dag en opening inschrijving Lentecursus

We kijken terug op een bijzonder geslaagde open dag. Mogelijk dankzij de vele promotie, het mooie bloemenmozaïek en het fantastische weer was de belangstelling boven verwachting: we hebben ongeveer 80 bezoekers verwelkomd! Zij kregen een rondleiding door het verenigingsgebouw en velen grepen de kans om zelf de riemen in handen te nemen.

Ervaren wat roeien inhoudt
“Van de enthousiaste bezoekers hebben de eerste 15 zich al ingeschreven voor onze Lentecursus. En we verwachten dat dit aantal zal groeien tot ongeveer 25, dankzij aanmeldingen die nog binnenstromen via de website. Het was een superleuke dag waarop bezoekers niet alleen konden genieten van onze gastvrijheid, maar ook echt konden ervaren wat roeien inhoudt,” aldus onze voorzitter Kor van Hateren.

Sfeer impressie in Blik op Lisse
Heeft u de open dag gemist? Op de nieuwswebsite “Blik op Lisse” vindt u een uitgebreide fotoreportage van de dag. Met dank aan de redactie en fotografen van Blik op Lisse.

Inschrijven cursus
Inschrijven voor de Lentecursus is nog steeds mogelijk via onze website. Een uitgelezen kans om deel uit te maken van onze sportieve, gezellige en actieve vereniging. Wij kijken ernaar uit u op het water te begroeten!

Meer informatie
Voor meer informatie bekijk ook onze ”lid-worden pagina” of neem contact op via email (info@rv-iris.nl) of telefoon (06-83778160)

Deel dit bericht .....

Iris Nieuwsflits

Wil je een email ontvangen als er een nieuw nieuwsbericht geplaatst is op deze website? Meld je dan aan voor de ‘nieuwsflits’.

Roeivereniging Iris

Verenigingsondersteuning

Scroll naar boven

Geef je opmerkingen, verbeterpunten of complimenten door aan de communicatiecommissie. Bedankt!

Open Dag

13 april - van 10 tot 14 uur