Eten bij Iris

Dinsdag 13 februari heeft de kookploeg zich weer uitgesloofd en een heel aantal leden van Iris culinair verwend. Zij kregen een drie gangen menu opgediend. Deze keer met een winters tintje. Paddenstoelensoep als voorafje. Gevolgd door diverse Hollandse stamppotten en daarna een heerlijke warme wafel met warme kersen en een bolletje ijs. Als uitsmijter was er natuurlijk weer een heerlijk kopje koffie of thee.

Het was als vanouds een zeer gezellig avondje, waar mensen vanuit de diverse roeigroepen met elkaar aan tafel konden schuiven. Nieuwe mensen uit de vereniging leren kennen, roei- ervaringen uitwisselen, mensen enthousiasmeren om mee te doen aan roei evenementen, nieuwe ideeën op doen. Er komt tijdens het eten van alles ter sprake. Kortom, een avond die voor herhaling vatbaar is.

Wil je ook een keertje komen eten? De volgende eetavond staat gepland op woensdag 13 maart. Inschrijven kan via de kalender op de website van rv Iris. Klik het betreffende evenement aan en dan gaat het zeker lukken.

Wij hopen jullie ook volgende keer te zien!

Deel dit bericht .....

Iris Nieuwsflits

Wil je een email ontvangen als er een nieuw nieuwsbericht geplaatst is op deze website? Meld je dan aan voor de ‘nieuwsflits’.

Roeivereniging Iris

Verenigingsondersteuning

Scroll naar boven

Geef je opmerkingen, verbeterpunten of complimenten door aan de communicatiecommissie. Bedankt!

Open Dag

13 april - van 10 tot 14 uur