Bloemenmozaiek oogst ook in 2023 weer veel waardering

Dat we onder onze leden naast sportievelingen ook creatievelingen hebben, werd dit weekend goed duidelijk. De artistieke bijdrage van Iris aan de elfde editie van BloemenMozaiëk Lisse was ook dit jaar weer een waar kunstwerk. Het roeiteam De Futen was verantwoordelijk voor het ontwerp, planning, organisatie en de uitvoering.

Bij het ontwerp hadden De Futen al rekening gehouden met de beschikbare kleuren, het aantal vrijwilligers en de tijd. Toch moest er flink doorgewerkt worden. Nadat de bloemen en spelden woensdagmiddag waren opgehaald, is het team diezelfde avond direct voortvarend aan de slag gegaan. Donderdag en vrijdag werd non-stop van negen uur ’s ochtends tot tien uur ’s avonds gestoken. Uiteindelijk zijn meer dan 12,000 bloemetjes in het kunstwerk verwerkt. Een enorme klus waarna menig vingertop bloeduitstortingen vertoonde. Gelukkig waren er ook vrijwilligers van andere teams die een handje meegeholpen hebben.

Het resultaat mag er zijn en werd door de jury gewaardeerd met een 7e plaats in een categorie van 16 deelnemers. Ook de vele voorbijgangers prezen het strakke steekwerk en de duidelijkheid van de afbeelding.

Dankjewel Futen en iedereen die aan het mozaiëk heeft meegewerkt

Deel dit bericht .....

Iris Nieuwsflits

Wil je een email ontvangen als er een nieuw nieuwsbericht geplaatst is op deze website? Meld je dan aan voor de ‘nieuwsflits’.

Roeivereniging Iris

Verenigingsondersteuning

Scroll naar boven

Geef je opmerkingen, verbeterpunten of complimenten door aan de communicatiecommissie. Bedankt!

Open Dag

13 april - van 10 tot 14 uur