Inschrijving geopend voor Iris marathon eigen leden

De Iris marathon voor onze eigen leden staat dit jaar gepland op zaterdag 12 oktober. Deze keer dus geen lente- maar een herfstmarathon. Deze prachtige tocht van 51 km gaat door het prachtige polderlandschap rondom de Kagerplassen, de historische binnenstad van Leiden, Warmond, Warmonderleede, Hoflee, Kaag en de polders en de bollenvelden rondom Lisse.

De marathon wordt geroeid in C2+ en C4+ boten. Wil jij met een team van 3 of 5 deze uitdaging aan gaan (er kan eventueel ook in estafettevorm worden deelgenomen), ga dan de komende weken flink oefenen op techniek en conditie.

Aanmelden kan via marathon@rv-iris.nl  onder vermelding van:

  • Alle deelnemers van de groep
  • Naam van het team
  • Estafette ja of nee
  • Captain van de groep + mobiele nummer

Kosten: € 12,00 p.p. (inclusief koffie, thee, koek bij aanvang en na afloop soep met broodjes). Het inschrijfgeld wordt door de captain overgemaakt op de rekening van rv Iris onder vermelding van de naam van het team.

Nadere informatie over het programma volgt nog. Houd er rekening mee dat je de hele dag (ochtend en middag) onder de pannen bent.

Heb je nog vragen dan horen wij dit graag.

Met sportieve groet,

De marathoncommissie

Claudia, Menno, Ada, Thomas, Guus, Paula

Deel dit bericht .....

Iris Nieuwsflits

Wil je een email ontvangen als er een nieuw nieuwsbericht geplaatst is op deze website? Meld je dan aan voor de ‘nieuwsflits’.

Scroll naar boven

Geef je opmerkingen, verbeterpunten of complimenten door aan de communicatiecommissie. Bedankt!

Open Dag

13 april - van 10 tot 14 uur