15 jaar Iris: Lustrumfeest

Vrijdag 21 juni 2024 was het zover; het midzomer-lustrum-feest van Iris vanwege het 15 jarig bestaan. En op welke andere dag kon het beter dan op de langste dag van het jaar?

Aan het einde van de middag druppelden de eerste leden binnen, want om 18u gingen de activiteiten op het water van start. Buiten druppelde het helaas ook, wat soms overging in een echte bui. Desondanks stonden er voldoende leden in een sportpak (of speedo) klaar aan de kant van het water, om met elkaar de strijd aan te gaan op een sup. Al zigzaggend tussen de palen door en slingerend aan de scheepsbel deed iedereen hard zijn best! Voor sommige werd het een natte strijd, maar allemaal met een grote lach op het gezicht. Na een uur vol suppen, aanmoedigen, lachen en plonzen was het tijd voor een droog pak. En tijd voor de barbecue! Hier was veel tijd in gestoken, en niet alleen door het organiserend committee. Ook diverse leden hadden een lekkere salade mee genomen, wat resulteerde in een tafel vol lekkers. De sfeer zat er goed in, iedereen zat lekker te eten en gezellig met elkaar te kletsen. 

Tijdens de feestavond nam het Nederlands elftal de taak op zich om ons te vermaken. Met de voetbal bleef het helaas 0-0 maar wij hebben met deze avond zeker gescoord! Iedereen bedankt voor de inzet en gezelligheid; op naar nog meer Iris-feestjes!

Deel dit bericht .....

Iris Nieuwsflits

Wil je een email ontvangen als er een nieuw nieuwsbericht geplaatst is op deze website? Meld je dan aan voor de ‘nieuwsflits’.

Roeivereniging Iris

Verenigingsondersteuning

Scroll naar boven

Geef je opmerkingen, verbeterpunten of complimenten door aan de communicatiecommissie. Bedankt!

Open Dag

13 april - van 10 tot 14 uur