Roeivereniging Iris, de roeivereniging van de bollenstreek

 

De roeivereniging IRIS is opgericht in 2009. De vereniging bestaat uit een groeiend aantal zeer enthousiaste leden die hun hart bij de watersport hebben liggen. De vereniging heeft de beschikking over een indrukwekkend aantal boten met een variëteit die het voor elke roeier mogelijk maakt op zijn of haar eigen niveau de roeisport te beoefenen. Van beginnend roeier tot aan wedstrijdniveau, van zeer jong (vanaf ± 8 tot 10 jaar) tot veel ouder. Ons roeiwater is de Ringvaart van de Haarlemmermeer en de Kagerplassen.

 

Proeflidmaatschap

Proeflidmaatschap

 

Er bestaat de mogelijkheid om een proeflidmaatschap te nemen. Gedurende 8 weken kunnen aspirant leden kijken of zij inderdaad lid willen worden. Na 8 weken wordt het aspirant-lidmaatschap automatisch omgezet in een student-, partner- of gewoon lidmaatschap, net wat van toepassing is.

De ingangsdatum van het lidmaatschap is dan de ingangsdatum van het proeflidmaatschap. De kosten van het proeflidmaatschap worden in mindering gebracht op de kosten van het daaropvolgende lidmaatschap.

Het inschrijfgeld en KNRB-bijdrage wordt in rekening gebracht bij aanvang van het gewone lidmaatschap.

Als een aspirant-lid tijdens het proeflidmaatschap besluit niet verder te willen, dan moet dit voor het einde van de 8 weken schriftelijk kenbaar gemaakt worden bij de ledenadministratie. We schrijven het aspirant-lid dan aan het einde van het proeflidmaatschap weer uit.

Het bedrag van het proeflidmaatschap voor senioren is € 60,- voor 8 lessen, voor studenten is het bedrag € 50,- voor 8 lessen.

Voor junioren is de regeling dat ze twee gratis proeflessen kunnen volgen waarna besloten wordt of ze lid worden.

 

Contact: siri.vr.siratercesnedel.[antispam].@gmail.com

Er kan slechts eenmaal gebruik gemaakt worden van het proeflidmaatschap.

 

 

 

 

 

Adresgegevens

 

Roeivereniging Iris

Ruishornlaan 23, 2162 VW Lisse

e-mail: ofni.[antispam].@rv-iris.nl

mobiel: 06-83 778 160

Verenigingsondersteuning

vdm